Cauta in magazin
Cos de cumparaturi
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi!
Autentificare membri
Software
 Aplicatii office
 Gestiune economica
 Sisteme de operare
 Divertisment
 Prelucrare multimedia
 Proiectare asistata
 Educational
 Securitate
 Utilitar
 Business Software
Carte
 Audiobook
 Tehnic NOU
 Medicina NOU
Asistenta online
Cristina
Gina
Plati online asigurate de
Pinnacle Studio 17
Sunteti aici: SoftMall » Utilitar » Utilitare » Retail
Afiseaza preturi  in
Producator: Pinnacle
 
Disponibil: La comanda
Pret: 26542 RON

 

Familia Pinnacle Studio 17 include ultimele technologii de editare video. Pinnacle Studio 17 este cel mai rapid si cel mai precis software de editare vidoe pentru uz general. Versiunile actuale sunt: Pinnacle Studio 17, Pinnacle Studio 17 Ultimate si Pinnacle Studio 17 Plus.

Alegand Pinnacle Studio 17 puteti sa uitati de proceduri, functii, meniuri complicate. Nu aveti nevoie de diploma pentru a crea filme 2D sau 3D.

Pinnacle Studio Plus contine functii si efecte aditionale pentru utilizatori mai avansati, ca editare 3D Stereoscopica, editare pe 24 de piste si posibilitatea de a crea discuri Blu-Ray. Cu Pinnacle Studio Ultimate veti avea la indemana instrumente avansate de editare video. Puteti crea filme HD, 3D, Blu-Ray. Contine functii aditionale ca editare 3D Stereoscopica Avansata, editare precisa. Contine efecte si tranzitii aditionale.

 

Functii, caracteristici, componente Pinnacle Studio Pinnacle Studio Plus Pinnacle Studio Ultimate
Editare, import export Stereoscopic 3D

DA

DA

DA

Editare multitrack Video/Audio

6 (3/3)

24 (12/12)

unlimited

Import si modificare proiecte din Pinnacle Studio pentru iPad*

DA

DA

DA

Proiecte in Cloud, pana la 50GB **)

DA

DA

DA

One Click Sharing pe Facebook, YouTube si Vimeo

DA

DA

DA

Export pe Apple iPad, Apple TV, Microsoft Xbox, etc.

DA

DA

DA

Export in formate populare ca Flash, Divx, AVCHD 2.0 si MPEG-4

DA

DA

DA

Editare pe Storyboard si Timeline

DA

DA

DA

Automatizari SmartMovie si SmartSlide

DA

DA

DA

Pachete de proiecte pentru arhivare/restaurare usoara

DA

DA

DA

Optimizat pentru sisteme pe 64-bit

DA

DA

DA

Accelerare hardware NVIDIA CUDA

DA

DA

DA

Accelerare hardware Intel Quick Sync Video

DA

DA

DA

Scorefitter music library

DA

DA

DA

Media library activ intergrat

DA

DA

DA

Corectii Video/Foto/Audio in media library

DA

DA

DA

Media rating, tagging

DA

avansat

avansat

Editare Timeline cu precizie de cadru

DA

DA

DA

Trim editor

DA

DA

DA

Editor Tranzitii

DA

DA

DA

Efecte,Tranzitii, Sabloane editabile, modoficabile

DA

DA

DA

Efecte,Tranzitii, Sabloane 2D/3D incluse

1500+

1800+

2000+

Suport avansat NVIDIA 3D

DA

DA

DA

Suport Dual-monitor 3D, export “side by side“

DA

DA

DA

Ajustari 3D auto-color pentru fiecare ochi

DA

DA

DA

Creare DVD

DA

DA

DA

RTFX Vol. 1-2 DA DA DA
Hollywood FX Vol. 1-3, Premium Pack Vol. 1-2, Title Extreme DA DA DA
Creare Blu-ray

-

DA

DA

Import 3D MVC

-

DA

DA

Ferestre simultane source si master cu posibilitate de drag-and-drop

-

DA

DA

Efecte de tip Keyframe

-

DA

DA

Suport Dolby 5.1 (import/export)

-

DA

DA

Scorefitter Vol. 1-2 - - DA
Creative Pack Vol. 1 - - DA
Red Giant Filmmaker’s Toolkit si Motion Graphics Toolkit

-

-

DA

Fundal Green-screen

-

-

DA

Incepeti chiar astazi sa creati filme
Avand Pinnacle Studio ca partener creativ al dumneavoastra, veti petrece mai putin timp pentru crearea de filme, si mai mult timp pentru impartasirea lor. Indiferent daca abia incepeti, sau daca doriti sa va perfectionati abilitatile, este la fel de simplu ca navigarea online sau studierea DVD-ului inclus „Getting Started with Studio” („Introducere in Studio”).

Importati fisiere digitale
Importati filme si poze manual sau automat de pe efectiv orice dispozitiv, camere video, camere digitale, camere web, tablete, telefoane mobile, dispozitive manuale de inregistrare audio, si asa mai departe. Puteti chiar sa importati clipuri 3D de pe camere precum GoPro.

Editati oriunde si oricand cu iPad si Cloud
Pinnacle Studio include acces cloud integrat, astfel incat fisierele dumneavoastra media si proiectele dumneavoastra sa va fie mereu la indemana, indiferent unde sunteti sau ce faceti. Pachetele de proiecte va permit sa strangeti laolalta toate fisierele media asociate unui anume film, eliminand activitatea de organizare si asigurare ca aveti toate fisierele de care aveti nevoie. Puteti incepe sa editati proiecte rapid cu Pinnacle Studio pentru iPad*, iar apoi le puteti transfera in Pinnacle Studio pentru perfectionare. Am pus la dispozitie 50GB** acces gratuit cloud de la Box, pentru a va initia.

Organizati si Perfectionati fisierele dumneavoastra
Cu ajutorul bibliotecii media incorporate, va este usor sa organizati si sa clasificati clipurile video preferate, muzica, si alte elemente creative, astfel incat sa le gasiti si sa le reutilizati cu usurinta in diverse proiecte. Puteti chiar sa corectati si sa perfectionati fisierele media chiar din interiorul bibliotecii media a Pinnacle Studio, fara a fi necesare aplicatii suplimentare. Taiati, deplasati si mariti sau micsorati, eliminati efectul de ochi rosii din poze.
Egalizati si curatati fisierele audio zgomotoase. Corectati culorile filmelor si stabilizati filmarile tremurate cu tehnologie de Hollywood. Schimbarile si efectele pe care le adaugati fisierelor dumneavoastra in biblioteca media sunt aplicate oricand le utilizati intr-un proiect, sau le exportati pentru alte utilizari – economisind timp si eficientizand crearea de filme.

Editati-va rapid filmele
Pinnacle Studio va ofera flexibilitatea de a crea filme in modul cel mai potrivit pentru dumneavoastra sau pentru necesitatile unui anumit proiect. Pentru rezultate instant, trageti elementele media din biblioteca in SmartMovie sau SmartSlide, pentru a produce in mod automat fisiere video incredibile, completate cu muzica. Puteti utiliza si modul Storyboard pentru a crea ciorne cu usurinta si pentru a vizualiza cum se va desfasura povestea dumneavoastra. In orice punct, puteti trece la modul cronologic pentru o editare traditionala. Sase piese va ofera abilitatea de a crea efecte sofisticate picture-in-picture si multi-layer in HD sau 3D cu acuratete.

Creati propriile filme stereoscopice 3D
De la importare pentru editare, Pinnacle Studio va ofera puterea tehnologiei stereoscopice 3D de top in industrie, utilizata la Hollywood. Importati clipuri video 3D din surse precum camerele 3D GoPro. Editati in diverse moduri de vizualizare, adaugati efecte 3D veritabile si beneficiati de cea mai buna calitate cu optimizarea NVIDIA 3D Vision si suport exclusiv GeForce. Exportati catre YouTube 3D, AVCHD 3D, si mai multe pentru vizualizare pe HDTV 3D, Sony PS3, si alte dispozitive 3D. Pinnacle Studio va permite chiar sa mixati 2D si 3D in cadrul aceluiasi proiect.

Perfectionati si energizati cu numeroase efecte
Adaugati entuziasm si rafinament filmelor dumneavoastra cu numeroase efecte, titluri si tranzitii animate. Sabloanele de montaj incluse ofera teme presetate pentru nunti, sporturi, vacante, SF, comedie si multe altele pentru rezultate profesionale instante cu doar cateva clickuri.

Muzica pentru urechile dumneavoastra
Niciun film nu este complet fara coloana sonora. Pinnacle Studio va permite sa adaugati muzica cu ajutorul bibliotecii Scorefitter de sunete si melodii gratuite, iar acestea chiar se ajusteaza in mod automat pentru a se potrivi lungimii filmelor dumneavoastra. Desigur, puteti importa piese din alte biblioteci de sunete sau puteti adauga propriile dumneavoastra compozitii originale.

Impartasiti-va capodoperele
Atunci cand sunteti pregatit sa impartasiti fisierele video cu familia si prietenii, un singur click in Pinnacle Studio va posteaza clipurile HD si 3D pe Facebook, YouTube, si Vimeo. De asemenea, puteti crea cu usurinta DVD-uri si discuri AVCHD si le puteti exporta in formate precum Adobe Flash FLV, MPEG-4, si DivX, precum si pentru dispozitive populare precum Microsoft Xbox, Sony PS3, Nintendo Wii, Apple TV si Apple iPad. Cu ajutorul Pinnacle Studio, lumea este ecranul dumneavoastra.

***Editare de precizie a imaginilor
Cu ajutorul a 24 de piese, Pinnacle Studio Plus va permite sa creati sofisticate efecte picture-in-picture si multi-layer in HD sau 3D.
Editarea cu acuratete a imaginilor va ofera controlul precis asupra modului in care va spuneti povestea. Pinnacle Studio Plus afiseaza clipuri sursa si previzualizarea cronologica pentru o activitate intuitiva. Puteti seta punctele de inceput si sfarsit pentru taiere, apoi puteti trage clipurile taiate direct in cronologie, pentru editare rapida si precisa.

***Creati filme in stereoscopie 3D avansata
De la importare si editare pana la share, Pinnacle Studio Plus va ofera puterea tehnologiei stereoscopice 3D de top in industrie, utilizata la Hollywood. Importati clipuri video 3D din surse precum camere GoPro 3D si format MVC Panasonic. Editati in diverse moduri de vizualizare, adaugati efecte 3D veritabile si beneficiati de cea mai buna calitate cu optimizare NVIDIA 3D Vision si suport exclusiv GeForce. Exportati catre YouTube 3D, AVCHD 3D, si mai multe pentru vizualizare pe HDTV 3D, Sony PS3, si alte dispozitive 3D. Pinnacle Studio Plus va permite chiar sa mixati 2D si 3D in cadrul aceluiasi proiect.
****Plug-in-uri Red Giant si peste 2000 de efecte bazate pe Keyframe
Pinnacle Studio Ultimate include efecte si unelte bonus de la specialistii efectelor profesionale de la Red Giant. Instrumentele creatorului de filme includ Magic Bullet Looks, Magic Bullet Mojo, si Magic Bullet Cosmo. Instrumentele Motion Graphics include Trapcode Particular, Trapcode Shine, Warp (Reflectie/Umbre) si Knoll Light Factory. De asemenea, primiti si peste 2000 de efecte 2D/ 3D si titluri si tranzitii animate.Functiile bazate pe keyframe va ofera controlarea precisa a modului in care se misca efectele, titlurile si tranzitiile dumneavoastra.
****Suprapuneti oameni peste diverse fundaluri, Ecran verde inclus
Filmele de cinema si spectacolele TV suprapun in mod constant oameni peste alte fundaluri, variind de la „efectul meteorologului” pana la locatii alternative si scene sci-fi exotice. Aceasta cheie cromatica sau efect de „ecran verde” sunt obtinute prin filmarea oamenilor in fata unui ecran verde special, apoi prin eliminarea fundalului verde in timp ce se editeaza un nou fundal.

Observatii:
* Aplicatia Pinnacle Studio for iPad nu este inclusa
** 25 GB inclus, alte 25 GB vor fi disponibile dupa inregistrarea programului
*** Inclus numai in Pinnacle Studio Plus
**** Inclus numai in Pinnacle Studio Ultimate